Ga terug
Babi Pangang Tiga Zonnevijlle

Babi Pangang Tiga

Bianca
Indonesisch Varkensvlees Recept
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Keuken Indonesisch
Porties 4 personen

Equipment

  • 1 Wok

Ingrediƫnten
  

  • 500 gr Hamlappen
  • 1 el Appelstroop
  • 2 Uien
  • 1 teen Knoflook
  • 3 el Bruine Suiker
  • 5 el Zoete Ketjap
  • 1 el Sambal Oelek
  • 1 Bouillon Tablet
  • 1 blikje Tomatenpuree
  • 1 pot Acar Campur
  • Zout Naar Smaak
  • Peper Naar Smaak
  • Maizena
  • Arachide-Olie

Instructies
 

  • Snipper de uien, kruid het vlees met zout en peper en bak met de uit en knoflook in de hete
    olie. Roer de suiker, ketjap en sambal door elkaar en voeg dit aan het vlees toe. Los de
    tomatenpuree en het bouillonblokje met de stroop op in 2,5 dl water en doe de saus bij het
    vlees. Voeg op het laatst de acar toe en bind alles met wat maizena.
Trefwoord Ajam, Babi, Indonesisch