Zonnevijlle Logo

Een kijkje in onze wereld

Babi Pangang Tiga

Babi Pangang Tiga Zonnevijlle
Babi Pangang Tiga Zonnevijlle

Babi Pangang Tiga

Bianca
Indonesisch Varkensvlees Recept
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 15 min
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Keuken Indonesisch
Porties 4 personen

Equipment

  • 1 Wok

Ingrediënten
  

  • 500 gr Hamlappen
  • 1 el Appelstroop
  • 2 Uien
  • 1 teen Knoflook
  • 3 el Bruine Suiker
  • 5 el Zoete Ketjap
  • 1 el Sambal Oelek
  • 1 Bouillon Tablet
  • 1 blikje Tomatenpuree
  • 1 pot Acar Campur
  • Zout Naar Smaak
  • Peper Naar Smaak
  • Maizena
  • Arachide-Olie

Instructies
 

  • Snipper de uien, kruid het vlees met zout en peper en bak met de uit en knoflook in de hete
    olie. Roer de suiker, ketjap en sambal door elkaar en voeg dit aan het vlees toe. Los de
    tomatenpuree en het bouillonblokje met de stroop op in 2,5 dl water en doe de saus bij het
    vlees. Voeg op het laatst de acar toe en bind alles met wat maizena.
Trefwoord Ajam, Babi, Indonesisch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.