Zonnevijlle Logo

Een kijkje in onze wereld

Noorwegen 2016

Nevin Zonnevijlle met Go-Pro

Noorwegen here we come

Begin 2016, gezellig borrelen bij Peter en Esther met Fons en Wil en dan het gesprek uitkomen op Harrie en May-Liz. Volg je het  nog..??
Wat doen we zullen we eens naar Noorwegen toe gaan…ipv zij naar ons?
Laptop erbij en vrijwel gelijk geboekt, een paar dagen later ticket voor Nevin erbij en het was rond. De mannen konden 5 dagen op pad.

Aangezien Harrie van verrassingen houdt werd alleen May-Liz ingelicht. Harrie kreeg opdracht om iemand op te halen bij het vliegveld. De rollen werden nu eens omgedraaid. Nu wist Harrie niet wie er zou komen.

Op donderdag 13 oktober gingen we op pad, vroeg op,  vroeg vliegen dus we hadden wat aan onze dag, auto geparkeerd, bakkie gedaan en met de bus naar onze city hopper gebracht. Toen konden we al zien dat het weer ons niet tegen zat. Het was een grandioze dag…en dat zou nog even duren..!! Het was niet echt druk ..we zaten achterin en er was plek genoeg…!

Aangekomen in Noorwegen waren het de broers die als eerste hun gezicht lieten zien, leuk was vooral voor Nevin en mij dat hij het echt heel gaaf vond dat wij er ook waren…de smile die hij die ochtend had is vijf dagen niet meer van zijn klus geweest..!!

We moesten nog wel ff een stukkie tuffen naar Odda , maar het was de moeite waard, het uitzicht onderweg was waanzinnig , het ruige maakt toch wel behoorlijk wat indruk.
Na de  vele tunnels, overvaren en veel foto’s maken onderweg , kwamen we na een paar uur aan in Odda , waar we hartelijk werden ontvangen door May-Liz en Alexander…het zou een onvergetelijk verblijf worden.!

Bij May-Liz Harie en Alex

Wil je meer foto’s zien klik dan hier!!  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.