Zonnevijlle Logo

Een kijkje in onze wereld

Noorwegen dag 3

Norgedag3.1

Odda Noorwegen 2016

Op deze dag , zijn we er met de auto op uit getrokken. De omgeving is echt fascinerend, Noorwegen is veel ruiger dan Luxemburg, waar we zo veel geweest zijn. Het maakt ook echt indruk deze overweldigende natuur. Vanuit mijn dienstijd bij het Korps zie je Noorwegen alleen met een dikke laag sneeuw, dan is dit wel even anders. Je krijgt de neiging om steeds te stoppen en echt overal foto’s van te maken. Wat we trouwens ook wel veel gedaan hebben.

Mooie plek bij een stuw meer, waar het startpunt voor de tocht naar de Trolltunga was. Een mooie tocht die op de To-Do list van Nevin en mij staat, en een goede reden is om een keer terug naar Noorwegen te gaan

Harrie en Lex Noorwegen op zijn best..!!
Gave foto van vader en zoon..#koesteren.

Zoals je ziet is de omgeving zo mooi dat je zelfs vader en zoon Brouwers mooi op de foto krijgt!!
Noorwegen 2016

Mooie rondrit in de omgeving van Odda, echt heel erg mooi. Zeker bij het startpunt van de Trolltunga, ofschoon we niet omhoog zijn gegaan, kon je daar al zien dat het een mooie tocht zou zijn. Bovendien zijn we nog naar het oude huis van Harrie en May-Liz gereden. Hoewel dat huis iets kleiner is , ligt het ook op een hele mooie locatie.
Ook zijn we onderweg nog wat overblijfselen tegen gekomen uit de tweede wereldoorlog. Tijdens de tocht zijn we nog enkele bunkers tegen gekomen. Op de overige foto’s is te zien dat er inderdaad ook nog wel het een en ander gebeurd is in de tweede wereldoorlog!

Voor de rest van de foto’s klik hier..!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.