Eerste AwayDay een feit.

PSV begint de competie thuis tegen Utrecht en daarna twee heerlijke uitwedstrijden, naar Sittard en Zwolle.

11 augustus 2018.

Utrecht thuis ben ik samen met Hans geweest , kids op Oost. Uiteraard was dit een makkelijke overwinning , klinkt stoer, maar iets anders hadden we echt niet verwacht.

Zonnevijlle zit er weer bij
Een simpele 4-0 overwinning, met doelpunten van Pereiro, Bergwijn , Lozano en Dumfries. Simpel en doeltreffend. Het verslag van de supportersvereniging staat hier.

Fortuna Sittard -PSV

18 Augustus 2018 20.45 uur

Fortuna uit de eerste Awayday. Vooraf konden we niet weten hoe lekker deze zou zijn. In verband met werkzaamheden was er een verplichte buscombi , waardoor wij eerst met de auto naar Eindhoven moesten. Samen met Daphne en Nevin in de bus , op weg naar wat later bleek een heftig avondje te worden.

Nevin Zonnevijlle


Doordat we met de bus gingen konden we vooraf wat drinken en Fons en Willy even de groeten doen. Ondanks dat Sittard dichbij licht duurde het toch nog even voordat we er waren. Onderweg moesten nog wat supporters opgepikt worden.

Zonnies bij Fortuna


De ontvangst was goed, biertje in het vak en eerlijk is eerlijk goede support van die mannen.
De wedstrijd was niet echt om over naar huis te schrijven, bovendien was het bier snel op!! Daarentegen was dat voor de rust weer opgelost. Ondanks alles bleef de sfeer en support goed.


Hier zien we Daphne als er bier in het vak is..!!


Dit is Daphne als ze hoort dat het bier op is…!!!

Als je dan de wedstrijd wint in de laatste seconde,  barst carnaval los, lekker op zo de drie punten binnen te halen.
Het feest sloeg buiten het stadion om in wat relletjes, door de verbouwing waren er wat “hekjes ” neergezet die niets of niemand tegen hielden.

Genk- en Fortuna supporters waren aan het boeven …beetje terug boeven , ME erbij hondjes erbij en na een tijdje konden we vertrekken. Nevin had zijn eerste rellen  eerste rangs meegemaakt. Nadat we terug in de bussen waren gestuurd konden we vertrekken. Intussen was de tijd wel doorgegaan en en kwamen we om half drie thuis..Lekker daagje voetbal.
Klik hier voor het verslag van de supportersvereniging!

Me bij de bussen


Pec Zwolle – PSV

25 augustus 2018 20.45 uur

Zwolle uit , een aardig stukje tuffen. Desondanks , we waren er nog niet geweest. In de stromende regen wachten op een paar stewards die de poorten niet open doen. Gelukkig was het niet al te koud , maar we waren wel doorweekt toen we binnen waren.

Slecht weer in Zwolle


Terwijl Zoet er een penalty uithield , doorstond PSV de storm van Zwolle steeds beter. Weer niet om over naar huis te strijden, en weer in de laatste seconde de winnend goal van de Jong. Als je dan toch uitwedstrijden bezoekt, zijn deze wel de moeite waard….en zeker als je in de laatste seconden de drie punten binnenhaalt, daarna is die lange terug reis niet meer zo erg. Bovendien kan er weer ouderwets in de hekken gegaan worden…het gaat gewoon door #roadto25
Het verslag van de supporters-vereniging vind je hier..!!

Daphne, Nevin en Jaap Zonnevijlle bij Pec Zwolle
Zwolle PSV 6Eigenlijk schandalig maar we missen ok wel eens wedstrijden, tegen Willem2 hadden we wat anders en ADO uit iets te laat …klein uitvak dus lastig boeken. Wel 2 mooie zeges, zeker gezien het Europese avontuur wat tussendoor ook nog afgewerkt moest worden. Wedstrijdverslag tegen Willem 2 vind je hier.
Het wedstrijd verslag tegen ADO kan je hier terugzien. Overigens wel twee dikke overwinningen.

Fc.Barcelona uit, toch heel lang meegespeeld , goed gespeeld maar toch met 4-0 eraf helaas. Verlies was ingecalculeerd, de 4-0 was geflateerd, maar hoop doet leven. En ja het blijft Barcelona….

Het verslag van de supportersvereniging vind je hier..

PSV-Abcoude Noord

23 september 2018 16.45 uur

Mooie Uitslag


Ja daar is hij dan , de wedstrijd van het jaar. Eigenlijk een beetje te vroeg maar achteraf was dat geen enkel probleem.
Harrie had weer perfect getimed, vroeg geboekt en dan weer winnen..tsja…vaker komen denk ik dan maar.
Ik zelf had een familie feestje gehad en bij Daphne geslapen, Harrie en Nevin kwamen na met de trein. Dan moet je natuurlijk even een drankje doen bij de Villa op Stratums Eind.

HarrieNevin1Lopend met de groep vanuit de Villa, werden mooi begeleid door de blauwe brigade….. Lopen als groep konden ze niet tegenhouden maar sturen welke richting dus wel..Uiteraard op tijd in het stadion, wat belachelijk genoeg drooggelegd was.

Harrieikstadion


En dan de wedstrijd , hoef ik eigenlijks niets over te zeggen. We denderden over die gasten heen alsof het niks was…dat was het trouwens ook..NIKS..Heerlijke dag gehad en met de trein terug..vertaging oponthoud het kon ons geen bal schelen….#EINDHOVENDEGEKSTE
Mooi was de andere dag , je kon geen krant openslaan of ..nou kijk zelf maar…en geniet!

Kranten


Al met al een lekker weekend met een mooie uitslag. Het verslag van de supporters vereniging kan je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.