Zonnevijlle Logo

Een kijkje in onze wereld

Herbstmeister…?!

Max wereld Kampioen

Herbstmeister, mooie titel zegt niks , maar zou wel heel lekker zijn.!Door die fucking Corona maatregelen nog steeds niet bij de wedstrijden. De stadions komen we niet in en later in de maand werd de horeca ook weer gesloten. Maatregelen waartegen veel weerstand komt omdat het wel onduidelijk is over het hoe wat en waarom. Helaas ..maar ja de show must go on en er moet ook gevoetbald worden. We begonnen december niet echt met het idee dat we Herbstmeister konden worden.

PSV – Fc-Utrecht

De concurentie wint dus er is een taak…winnen , die 3 punten binnenhalen. En het begint weer lekker binnen een kwartier met 0-1 achter. Gelukkig veerde het team weer op en werden de 3 punten veiliggesteld. Met een schuin oog ook meekijken met Max Verstappen, PSV supporter in hart en nieren die ook lekker gaat . PSV wint uiteindelijk met 4-1.

Het verslag van de supporters vereniging vind je hier

Real Sociedad- PSV

Om te overleven in de Europa League, moest PSV winnen van het Spaanse Sociedad. Zoals zo vaak dit seizoen, niet slecht spelen maar wel dik eraf. 3-0 de bietenbrug op. Wat is dat toch in topwedstrijden. We verliezen, geflatteerd weliswaar, maar verliezen wel…eindhoven even niet de gekste. Nu door in de Conference League. Geen verkeerd toernooi alleen de knaken zijn beduiden minder. Voordeel is wel dat er hoop coefficient punten binnen gehaald kunnen worden..Op naar N.E.C..!

N.E.C. -PSV 12 december 2021

Een zondagavond wedstrijd om 20.00 uur. eengedenkwaardige dag.
Deze voor PSV supporters heerlijke dag, begon halverwege de middag toen Max Verstappen in de laatste ronde van de F1-race de wereldtitel veiligstelde ten koste van Lewis Hamilton. Ook bleekdat Feyenoord niet had weten te winnen in Groningen, 1-1Nog mooier nieuws was dat Ajax thuis verloor van AZ. Appeltje Eitje , winnen en we stonden gewoon op de plek waar we horen te staan.
niet te veel woorden aan vuilmaken shit wedstrijd met een heerlijke sneaky overwinning. Eindhoven was weer de gekste..!!
Wedstrijdverslag Supporters vereniging!

PSV- Fortuna Sittard. KNVB Beker

Er werd weer een eltal uit de hoge hoed van Schmidt getoverd, waar menig wenkbrauw zich een beetje over optrok. Ondanks het gehussel met de spelers werd het een degelijke en simpele overwinning met 2 goals van Ritsu Doan, die stiekum toch wel steeds beter gaat spelen
Wedstrijdverslag van de supporters vereniging.

RKC – PSV

Om bovenaan te blijven staan moet er gewoon gewonnen worden. Maar niets is tot nu toe makkelijk gegaan , ik kan me niet heugen dat gewoon even lekker onderuit gezakt en overwinning binnen haalden…Maar vandaag wel, RKC werd weggespeeld en gewoon een lekker 1-4overwinning, zonde van die tegengoal. Hoewel in huize Zonnevijlle toch wel opgelucht ademgehaald werd, maar dat had meer te doen met betjes die gezet waren….Onofficieel Herbstmeister, de helft van de wedstrijden zit erop en we staan op de plek waar we horen. Volgende week voor het echie dan maar..!!

PSV – Go Ahead Eagles PSV officieel Herbstmeister!

Op deze koude donderdag avond moest er gewonnen worden van de Eagles uit Deventer. Voorafgaand aan de wedstrijd was er weer de fantastische aktie van de supporters vereniging.
Op de lege stoelen van het Philips Stadion brandden duizenden lampjes: een initiatief van de Supportersvereniging PSV om overleden dierbaren van supporters van te herdenken. Ook was er aan de Eagles de mogelijkheid geboden hier aan mee te doen, waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Jammer dat er in de reguliere media zo weinig aandacht werd gegeven..!


PSV Matchday

We gaan de winterstop in op de eerste plaats, laten we dat maar zo houden. Hopen dat we gauw weer in de stadions zitten.. Eindhovendegekste..Houdoe.!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.