PSV januari 2022

De winsterstop zijn we ingegaan op de eerste plaats, toch wel een beetje boven verwachting. Maar als je er staat moet je zorgen dat je daar blijft…alles winnen en we staan op het stadhuisplein. Door Corona perikelen is het trainings kamp niet doorgeggaan en is besloten in Nederland te blijven.
Op de transfer markt hebben we wel een slagje geslagen denk ik met de aankoop van Joey Veerman.! Een middenvelder overgekomen van Heerenveen.
Dit zou een belangrijk maandje worden gezien de confrontaties met die Club uit Abcoude Noord en begin Februari AZ, beide thuis dus er staat wel wat op het spel.
Maar eerst moesten we nog “even”naar Groningen om daar tegen de lokale FC te spelen. Door de maatregelen nog steeds geen publiek …!

Fc Groningen – PSV

De eerste wedstrijd van 2022,16 januari waar Day Propper gestopt was , André Ramalho langdurig geblesseerd is, Romero voor het eerst weer in de basis stond en Joey op de bank begon.
PSV begon goed en kwam terecht op voorsprong door onze super Mario, en as usual zakte de wedstrijd weer af naar een bedroevend niveau , waar we ondanks het slechte spel, wel recht hadden op de 3 punten.. Op naar de bekerwedstrijd tegen de eerste divisionist Telstar…..makkie toch???

Wedstrijd verslag van de supporters vereniging vind je hier


PSV – Telstar knvb beker

Donderdag 20 januari, doordeweeks bekerpotje tegen Telstar uit het Noord Hollandse Velzen. FF tussendoortje voor de wedstrijd tegen Abcoude Noord. Echt weer een PSV wedstrijd , als supporter wordt je zwaar op de proef gesteld , het is allemaal niet best en soms snapt niemand iets van onze grote vriend Roger Schmidt.. is hij geniaal of schlemiel…nog niet veel opgeschoten de laatste 2 jaar, terwijl de verwachtingen echt heel hoog waren…
Dit potje wordt ook wel gewonnen maar vraag niet hoe…gaan we dus ook niet doen…dus op naar aanstaande zondag.

Het wedstrijd verslag vind je hier

PSV – Abcoude Noord

23 januari, een dag voor mijn verjaardag, de DE wedstrijd, bij winst kan de koppositie verstevigd worden en ja dan zou het een mooi jaar kunnen worden. Echt heel slecht speelden we niet , maar echt pijn konden we die neuzen ook niet doen..
En toch blijf ik erbij dat het die neuzen wel lekker uitkwam dat door Corona, belangrijke uitwedstrijden zonder publiek werden gespeeld…lees 010, Utreg en wij.
Ze kwamen op voorsprong helaas, door Brobbey, Mario maakt dan nog wel gelijk , maar dan krijgen we het discutabele moment uit of in tsja zeg het maar. Persoonlijk vind ik de goal van Brobbey veel erger, deze kreupele kan nog even scoren , was geblesseerd liep mank, scoort en verlaat geblesseerd het stadion. Dit moeten we echt onszelf aanrekenen, de vermeende uitbal ligt buiten onze macht…tnx VAR!
Voorlopig verspeel je 3 kostbare punten …..helaas. Uithuilen en verder gaan 2 punten achter is niet onoverkomelijk, we hebben het alleen zelf niet meer in de hand…dus gaserop..! Januari 2022 had zo mooi kunnen zijn.!

Cody Gakpo

Cody Gakpo EinTovenaar, jongen van de club, man met een hart van goud en clubman pursang.
27 Januari 2022 kwam het nieuws naar buiten , dat ondanks interesse van diverse grote Europese Clubs , het contract met Cody werd opengebroken , verbeterd en verlengt tot medio 2026. De geboren Eindhovenaar heeft als doel dit seizoen prijzen te pakken, hopen dat de stadions weer snel open zijn kunnen we dit samen met hem doen. Na Philip Cocu dus weer een geboren Eindhovennaar met de aanvoerdersband

Nog een verrassing in januari 2022, was onze grote vriend Johan Bakayoko.
Jong PSV verkeert in blakende vorm mede door deze uitblinkende Johan Bakayoko, een Belgische Jeugdspeler die speelt als een hele grote meneer….Wordt vervolgt..!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.