Zonnevijlle Logo

Een kijkje in onze wereld

PSV Landskampioen Seizoen 2017 / 2018

Jaap Daphne en Nevin Zonnevijlle

PSV-Landskampioen

15 april 2018

15 april 2018, de wedstrijd van het jaar, wekenlang zenuwachtig , slapen ging wat moeilijker…de zeperd tegen Willem ll zat toch in het achterhoofd…. maar ja..het moest..! PSV-Landskampioen tegen Abcoude-Noord de ultieme droom….Harrie overgekomen uit Noorwegen . Het was stijf uitverkocht en geen kaartje meer te krijgen dus Peter ging in de Aftrap naast het stadion kijken. We zouden bij Daphne en Rik blijven slapen dus alles was geregeld.

Gesetteld bij Daphne en Rik, wat gedronken met de bus naar de stad…..onderweg werd de spanning steeds meer voelbaar ..de stad leefde en ademde voetbal…Je voelde gewoon dat het vandaag moest gebeuren, en nondeju het zou gebeuren.

Op weg naar Stratums Eind , Villa Madness , de thuisbasis van Lighttown Madness Het Stratums Eind was een kolkende massa vol met duizenden mensen en een grote rode wolk van vuurwerk en rookpotten. No Pyro no Party, maar dit was pyro to the max…..waanzinnig.
Potje gemaakt beetje bieren, beetje feesten en heel veel zingen en springen, de sfeer was echt overweldigend en wachten op de March of Madness. Bekijk dit en je ziiet ons nog wel voorbij schuiven…!!

March of Madness

Het gebeurd niet altijd maar wel bij belangrijke wedstrijden of evenementen March of Madness. Met volop geluid en pyro op weg naar het stadion.
Ik was gevraagd om wat foto’s te schieten, natuurlijk helemaal te gek om er bovenop te staan. Maar het werd toen al duidelijk…wij gingen winnen, dat gevoel was er overduidelijk. Toen we begonnen wisten we uiteraard niet dat het zo mooi zou eindigen.
Na een grandioos festijn kwamen net voor aanvang bij het stadion aan. Het zou gaan gebeuren. Klik op onze Capo Daan en bekijk de rest van de foto’s

Capo's in overleg
PSV-Landskampioen

De wedstrijd

Grandioos vet doek van Lighttown Madness. De sfeer werd zoals gewoonlijk van uit Oost aangewakkerd. Gelukkig heel goed opgepakt door de rest van het stadion.
Maar goed dat we buiten  nog een klein drankje hebben gedaan, het stadion was drooggelegd (risicowedstrijd).
Het is geen moment stil geweest in het stadion, kampioenswaardig publiek, mooier kan het echt niet..!! Heerlijk was ook toen de boefjes uit Abcoude Noord de wedstrijd stil wilden leggen door met vuurwerk te spelen. Het mocht niet baten afgedroogd werden ze.

PSV LandsKampioen


Na de 1-0 werd het een grote kolkende massa, de herrie in het stadion was ongelooflijk, kippenvel!
Hoe het daarna verder verliep is nu iedereen wel duidelijk. Arrogantie werd met 3-0 van de mat gespeeld…Vanaf de aftrap was duidelijk …#roadto24 ging hier eindigen..!! Gelukkig werd ook de tapkraan open gedraaid en werden de schalen uitgereikt. De ultieme droom kwam uit , PSV landskampioen worden thuis tegen die arrogante gasten uit de hoofdstad..

Klik hier voor het verslag van de supporters vereniging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.