PSV Landskampioen Seizoen 2017 / 2018

PSV Kampioen

PSV-Landskampioen

15 april 2018

15 april 2018, de wedstrijd van het jaar, wekenlang zenuwachtig , slapen ging wat moeilijker…de zeperd tegen Willem ll zat toch in het achterhoofd…. maar ja..het moest..! PSV-Landskampioen tegen Abcoude-Noord de ultieme droom….

Harrie overgekomen uit Noorwegen , Peter ging in de Aftrap naast het stadion kijken en we zouden bij Daphne blijven slapen….

Gesetteld bij Daphne en Rik, wat gedronken met de bus naar de stad…..onderweg werd de spanning steeds meer voelbaar ..de stad leefde en ademde voetbal…

Op weg naar Stratums Eind , Villa Madness , de thuisbasis van Lighttown Madness Het Stratums Eind was een kolkende massa vol met duizenden mensen en een grote rode wolk van vuurwerk en rookpotten.
Potje gemaakt beetje bieren, beetje feesten en heel veel zingen en springen en wachten op de March of Madness

March of Madness

Het gebeurd niet altijd maar wel bij belangrijke wedstrijden of evenementen March of Madness. Met volop geluid en pyro op weg naar het stadion.
Ik was gevraagd om wat foto’s te schieten, natuurlijk helemaal te gek om er bovenop te staan. Maar het werd toen al duidelijk…wij gingen winnen, dat gevoel was er overduidelijk. Toen we begonnen wisten we uiteraard niet dat het zo mooi zou eindigen.
Na een grandioos festijn kwamen net voor aanvang bij het stadion aan. Het zou gaan gebeuren.

De wedstrijd

Binnen zat de sfeer er al goed in. Maar goed dat we buiten  nog een klein drankje hebben gedaan, het stadion was drooggelegd (risicowedstrijd).
Het is geen moment stil geweest in het stadion, kampioenswaardig publiek, mooier kan het echt niet..!!

Grandioos vet doek van Lighttown Madness. De sfeer werd zoals gewoonlijk van uit Oost aangewakkerd. Gelukkig heel goed opgepakt door de rest van het stadion.
Na de 1-0 werd het een grote kolkende massa, de herrie in het stadion was ongelooflijk, kippenvel!
Hoe het daarna verder verliep is nu iedereen wel duidelijk. Arrogantie werd met 3-0 van de mat gespeeld…Vanaf de aftrap was duidelijk …#roadto24 ging hier eindigen..!!