Zonnevijlle Logo

Een kijkje in onze wereld

PSV November – December 2017

PSV1

PSV-FC Twente

05/11/207

PSV – Fc. Twente , zondagmiddag 16.45 uur, PSV- FC. Twente…altijd beladen.Feijenoord speelt gelijk en Ajax verliest, dan weet je wat je moet doen…winnen en niet anders dan winnen op weg naar #roadto24.Zo makkelijk zal dat niet zijn …drie keer voor komen en 3 keer komt Fc.Twente langszij. Het zal niet de eerste keer dat PSV door een doelpunt in blessure tijd de punten pakt. Dit keer door een eigen doelpunt van Thesker. Meer spannend dan goed maar ..who cares zweet in de bilnaad maar wel de drie punten in de knip.!!

Wedstrijdverslag

PEC Zwolle - PSV

19 November 2017

PSV heeft wat met Zwolle…herinner 8 mei 2016 , deze datum vergeten we nooit meer..!!. Deze wedstrijd was de topper van de dag Zwolle draait een geweldig seizoen en staat op de derde plaats. Helaas waren we hier niet bij, maar sommige wedstrijden win je niet echt helemaal terecht….93 ste minuut Isimat-Mirin. Ja echt …het interesseert ons niks maar dit waren lekkere gestolen punten.

Wedstrijdverslag

Excelsior - PSV

26/11/2017

Excelsior uit , met de auto terwijl we bijna met de fiets konden gaan, gelukkig bij het stadion omwisselen geen gekkigheid..! Het was mooi weer ..stervens koud goed weer voor de aanval dus..
Het werd 2-1 maar wel dik en dik verdiend alleen moest Zoet, toch wel weer af en toe de reddende engel zijn…Maar voorlopig liggen we op ramkoers #roadto24.

Wedstrijdverslag

PSV - Sparta

03/12/2017

Koud nat een zaad wedstrijd maar wel winnen het houd niet over, maar wel lekker 10 punten voor op Abcoude=Noord…..

Nevin mocht een dagje meelopen met de skyswingers, wel lekker dat dit de koudste wedstrijddag van het jaar was , maar ook weer een ervaring rijker. Lekker dicht op het veld …helaas maar één keer aan het werk..!! (en ging dat goed..)

Wilt je nog meer foto’s zien …klik dan hier.!

Wedstrijdverslag

020 - PSV

10/12/2017

 De wedstrijd van het jaar zou het moeten worden, uit naar Abcoude -Noord. Zaterdags voor de wedstrijd was er een uitzwaai training , die druk bezocht werd, met veel Pyro, een mooie heksenketel.
Uiteraard zijn we ook een kijkje gaan nemen, en er was vuurwerk genoeg zodat Nevin ook een bijdrage kon leveren. Het was maar voor een kwartiertje maar het was de moeite waard…Aan de supporters zou het niet liggen…!!!
Klik hier voor wat foto’s..

 

Op de wedstrijddag zelf was het code regenboog ivm met het noodweer wat over ons land raasde. Nevin en ik moesten met de auto naar Woerden, wat achteraf een race tegen de klok was….overal wegafsluiting files ongelukken , maar we hadden het gered.

Op tijd in de bus, stukje rijden daarna wachten op het Cluster van Daphne en Emma, eerste groep vanuit Eindhoven. De groep die dus ook op tijd was. Onderweg bleek dat er veel meer problemen waren die niet voorzien waren. Er kwam nog een cluster binnen tijdens de rust en er zijn zelfs bussen niet meer vertrokken vanuit Eindhoven

Emma en Daphne waren iig op tijd , Rik en Stanley kwamen pas in de rust….en was ook de wedstrijd een grote tegenvaller…uitvallen van Locadia in het begin van de wedstrijd kwam niet meer goed…Het einge lichtpuntje van deze wedstrijd kwam na de wedstrijd ..sneeuwballen gevecht tegen de politie….helaas moest daarop met de wapenstok orde op zaken gesteld worden…..beetje zielig..!!

wedstrijdverslag

Groningen - PSV

13/12/2017

Een doordeweekse wedstrijd en nog lekker naast de deur ook, na het puntverlies in Abcoude-Noord ging PSV ook in het hoge Noorden punten verliezen ..in de extra tijd werd het nog 3-3.

Deze wedstrijd konden we niet mee ..helaas werkzaamheden gaan voor..!!

wedstrijdverslag

PSV - Vitesse

23/12/2017

Laatste wedstrijd voor de winterstop. We zijn al winterkampioen, maar de voorsprong moet ook zo groot mogelijk zijn. Echt goed voetbal is het nog steeds niet maar wonder boven wonder boven wonder blijven we on the #roadto24

Met een stadion vol met kerstmutsen werd het 3-1 voor ons PSV

wedstrijdverslag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.