PSV oktober 2021 #roadto25

Psv oktober 2021 #roadto25, begon met een zondagavond wedstrijd om 20.00 uur thuis tegen Sparta. En eerlijk ik vond het niet erg dat de jongens van BFTS17, deze wedstrijd boycotten. Ik vond het niet erg , gezien de matige prestaties en dat tegen Sparta. Een heerlijke zondag thuis en de wedsrijd op tv kijken..ok voor de haters…ja dat is slecht, een echte fan gaat altijd..! Maar de wedstrijd was weer je van het , nondeju weer met de hakken over de sloot..en weer blonk een keeper uit tegen ons.

Verslag van de supportersvereniging vind je hier

PSV-FC Zwolle

Klik voor het bericht in de Stentor
Klik op de foto om het verslag in de Stentor te lezen..!!

Deze wedstrijd stond meer in het teken van het gedonder met de Zwolle supporters dan met de wedstrijd. Er was een groep Zwolle supporters in de stad en die zijn een beetje aan het stoeien gegaan, helaas heeft het een paar van ons geen goed gedaan, wat klappen over en weer en Zwolle kwam daar wat beter uit. Leermomentje voor sommige boys..! De wedstrijd…ruim 80 minuten op achterstand en gelukkig werd het in 3 minuten omgezet naar een 3-1 overwinning. what the fuck is er toch loos met onze club…en er komen toch nog wat zwaardere wedstrijden aan, het valt niet mee om die lange reis steeds opnieuw te maken…

PSV -AS Monaco Europa League

PSV oktober 2021 PSV-AS Monaco

Peter begint weer aardig op te knappen van zijn lichamelijke ongemakken. Dus hij kon weer mee, ook twee kaarten geregeld voor mijn Belgische neef Timothy en zijn kameraad. Afgesproken op Stratums Eind bij de Villa..! Na een paar biertjes, een hapje eten, een hoop herrie en een goede sfeer met de groep naar het stadion. Vol goede hoop en geen last van een wachtrij..liftkaart is goud waard, konden we het stadion in…Timothy gelukkig ook….leuk he, foto’s en filmpjes maken maar je batterij gaat er zo leeg van.! Gelukkig opgelost bij kaartverkoop, waarvoor dank.

Deksel op de neus

Al snel met 0-1 achter maar totaal geen verwachting dat we dit zouden verliezen, helaas deksel op de neus in de slotfase van de wedstrijd. En als of dat niet het ergste was, Codi Gakpo en Noni Madueke , geblesseerd eraf, en dat bleken geen lichte blessures te zijn. Ze liggen er allebei voor een paar weken uit.! Het spel is niet echt slevcht, zeker niet ten opzichte van deze tegenstander maar we hebben weer nondeju helemaal niets. Frusterend, ehhh helemaal gek wordt je er van. Geen punten, lastige derde plaats, blessures van niet de minste spelers en dan het komende weekend naar Abcoude-Noord uit…!!

Uit naar dat ellendige Abcoude Noord.

De treincombi is iets waar ik niet meer aan mee doe. Buscombi gaat nog..kan je nog wat te eten of te drinken mee nemen. In de trein is het gewoon kut, je mag niets meenemen..alle andere treinen hebben voorrang op jouw trein. Respect voor de boys die wel gegaan zijn, en dat was toch een vol uitvak. Door de vele stadionverboden kunnen met dit soort wedstrijden, supporters die weinig punten hebben , punten sprokkelen..!
Hier valt niet veel over te zeggen. PSV start goed en overrompelt die neuzen, alleen een probleem je moet scoren. Dat is wel een heel groot manco nu…ongeveer 20 minuten was het redelijk aan te zien en hadden we het goede van het spel…maar ja als je zelf niet scoort doen die gasten het wel….een geflatteerde 0-5 nederlaag, die er behoorlijk inhakt. Verder geen woorden aan vuil maken, uithuilen en doorgaan.

PSV- Fc Twente

Heerlijke affiche, Twente toch wel altijd een lastige tegenstander. Gelukkig kon Peter weer mee, liftkaart was weer geregeld dus Japie Zonnevijlle was ook blij…geen wachtrij, niet gefouilleerd worden en zo boven..!!
Een eerste helft om snel te vergeten, achter komen , op slag van rust nog 2-2, we zagen de bui al weer hangen. Gelukkig gaf de tweede helft ons weer hoop Een leuke tweede helft waar Carlos Vinicius twee keer scoorde…zijn eerste goals voor PSV. Zo’n ontlading van een speler heb ik nog nooit gezien, wel mooi om te zien trouwens. Al met al hebben we 3 punten gepakt met een mooie 5-2 overwinning..!!