THIJS SLEGERS MELDT ZICH WEER BIJ PSV

02 februari 2022

Mooi nieuws op deze dag, die voor PSV sowieso al fantastisch is. Perschef Thijs Slegers meldde vanmorgen dat hij weer aan de slag gaat bij PSV. De Veldhovenaar was sinds eind oktober 2020 uit de running, nadat hij getroffen werd door acute leukemie. “Een mooie dag om te starten met mijn reïntegratie. Heb er ontzettend naar uitgekeken om weer te beginnen”, meldt Slegers op Instagram.
bron: Thijs Slegers Instagram
https://www.instagram.com/thijsslegers/


PSV – AZ

Het wordt een drukke maand voor ons PSV, 7 wedstrijden deze maand, maar ja ..wij moeten ook werken voor ons geld. Competitie , Beker en Europees voetbal deze maand komt het allemaal voorbij. We zullen eerst aan de bak moeten tegen het lastige AZ uit Alkmaar. Roger had weer een verrassing onze grote vriend Mvogo mocht in de goal, Drommel kon niet overtuigen dus mocht onze grote donkere vriend plaats nemen onder de lat. Nou Februari 2022 zou hem nog lang heugen. Deze wedstrijd werd geboycot door de sfeergroepen LightTown Madness en BFTS 17. Op social media waren de meningen verdeeld, wat wel duidelijk naar voren kwam dat de groepen gemist werden, sfeer van 0.0 in het stadion..helaas had dat ook zijn neerslag op de spelers. Gewoon weer een matige wedstrijd die onnodig verloren werd. Obispo scoorde zijn eerste goal maar dat was ook alles. Mvogo maakte “weer”een behoorlijk inschattings fout waardoor AZ op voorsprong kwam. Helaas konden we geen potten meer breken en verloren we in 2 weken tijd 2x met 1-2…dit gaat lastig worden.!

Hier het statement van de groepen.!!

Boycot Februari 2022

Beste supporters,
De stadions gaan weer ‘open’, althans voor een deel van de supporters. Volkssport nummer 1 is volkssport 1/3e geworden.Aan de lobby van de clubs heeft het niet gelegen, ook zij erkennen het belang van volle tribunes. Echter, voor ons als groepen is 1/3e capaciteit onacceptabel.Allereerst wordt het grootste deel van de supporters nog steeds uitgesloten. Daarnaast is onze manier van beleving en het steunen van de club niet mogelijk onder deze belachelijke regels. Als groepen hebben wij dan ook besloten om onder deze regelgeving, niet aanwezig te zijn op de tribunes. Wij hopen jullie snel, onder normale omstandigheden, weer te zien in ons stadion!
LM’07
BFTS’17

PSV – NAC voor de KNVB Beker

Deze wedstrijd , nog steeds met beperkte bezoekersaantallen , werd eenvoudig gewonnen. PSV had geen kind aan NAC. Wat toch ooit wel eens anders is geweest.
Mooi dat Madueke weer terug was , scoorde en best wel emotioneel was..geeft mooie beelden. Mario nog tweeker en Gody maakte de 4-0 compleet. Het had overigens een veel grotere uitslag kunnen en moeten zijn. Maar helaas zien we echt grote uitslagen niet meer bij ons. Maar 4-0 was genoeg…op naar de halve finale..!!

verslag supportersvereniging klik

Vitesse – PSV

12 februari 2022

De lastige uitwedstrijd tegen Vitesse, ook weer zonder uitpubliek. Werd ook weer gewonnen met grandioos spel van Madueke. Zonder (uit)publiek blijft het een troosteloos schouwspel, zeker in zo’n dood stadion, waar normaal gesproken ook al weinig thuispubliek zit. Maar door die klote maatregelen weer een awayday door je neus geboord.! Klik hier voor het verslag!

PSV – Maccabi Tel Aviv

17 februari 2022.
Eerste wedstrijd van het tweeluik tussen PSV en Maccabi. Een tussenronde om door te gaan in de Conference League. Nog steeds niet echt een Europees sfeertje in het stadion door de minimale bezetting van 11000 man. Toch moest er gewonnen worden van deze zogenaamde middenmoter…wat zijn wij eigenlijk de laatste tijd soms.
Goed nieuws denk ik dat deze week bekend wordt dat Marcel Brands terugkomt naar PSV!

Verslag van de supporters vereniging vind je hier!

PSV – Heerenveen

20 februari 2022

We mogen weer volle bak, geen maatregelen, meer vol stadion…!!
Nu alles weer mag heeft Peter positief getest op Corona en gaat niet mee. Alleen op ons plekje op West is ook niks dus is er een kaart voor Oost geregeld.
Vooraf klein drankje doen in de Villa met de boys van BFTS17, de sfeer zit er al goed in iedereen gaat los op de keiharde beatz in deze kroeg. Mag ik dit nog wel gaaf vinden op mijn leeftijd….nou dus wel.
De wedstrijd werd eigenlijk in de tweede helft eenvoudig gewonnen, wat wel opviel was het striemende fluitconcert richting Schmidt. In de rust wisselde hij Gakpo en Madueke, waren ook wel een klein beetje vreemde wissels…..Maar de winnende trainer heeft altijd gelijk…er werd makkelijk afgerekend met de Boys from the North…3-1 houdoe en bedankt! Eindelijk weer een lekker sfeer in een vol stadion zoals het hoort! En het mooiste wat er is met 2 van je 3 kiddos in het vak..!!

Het verslag van de supporters vereniging vind je hier.!

Maccabi Tel Aviv -PSV

24 februari 2022

Na de 1-0 thuis overwinning , moesten de boys naar het Israelische Maccabi, oud club van onze grote vriend Zahavi. Deze werd ook als een held onthaalt trouwens. Wel opvallend hoe geliefd hij daar nog is.
Troosteloos potje, wat voor voor mij wel een gemiste kans was om daar niet naar toe te gaan. Ach wie weet..
We waren er niet bij dus hier het verslag van de supporters vereniging.! De uitslag 1-1 bracht ons wel naar de volgende tegenstander het Engelse Leicester.!

Sparta – PSV

27 Februari 2022

Carnavals weekend en een Awayday, Nevin vierde het in Eindhoven en kwam met de bus. Ik zelf autocombi , helaas wel omwisselen bij Ambacht. Viel op zich mee dus was redelijk op tijd op Spangen.
Nevin was schijnbaar in een bak met doodbier gevallen, hij stonk als een bunzing en zag er niet uit…valt ook allemaal niet mee, drinken , vroeg op, Ultra zijn..lastig en vermoeiend. Bucket, en zonnebril op en hij kon rustig bijkomen.

De eerste Away Day met een volle uitribune, de wedstrijd daarintegen tsja, we hebben gewoon geluk gehad dat Verschueren, van Sparta een totaaal onnodig rode kaart pakt, soms steel je de winst en dat gebeurde hier. Support van ons eigen publiek was weer als vanouds…..vol gasss..zoals het hoort. Nog even lekker beetje spelen met de thuissupporters na afloop ..ook dat was weer als vanouds.!

Verslag Supportersvereniging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.