Heerenveen – PSV

10 september
Op zondag om 12.30 uur spelen in Heerenveen…dat is vroeg op en een aardig stukje rijden. Rik was de BOB dus we konden fruhshoppen in de auto..je moet toch wat. Na die lange autorit was het ook nog aardig stukje tippelen naar het stadion. Onder begeleiding van onze grote vrienden in het blauw, is het niet slim om stickers te plakken…..of wel Nevin….!!

Voordat we goed en wel gesetteld waren stonden we al met 2-0 achter. Dat is helaas niet meer goed gekomen, bovendien een rode laart voor Lozano. Dit was dus de eerste tegenvaller in de #roadto24.
Het enige lichtpuntje was ondanks alles de sfeer..#eindhovendegekste.
Jeroen Zoet wist overigens wel dat het allemaal goed zou komen..#held

PSV – Feijenoord


17 september 2017

Zondag 17 september was de eerste topper van het seizoen tegen Feijenoord, met meer geluk dan wijsheid wisten we deze wedstrijd wel te winnen. Tegenvaller was wel dat Luuc met gebroken ribben uit de wedstrijd werd geschopt.

1 -0 was de uitslag, niet echt verdiend maar dat boeit uiteraard niemand. Nog steeds goed op weg
#roadto24.

Utreg – PSV

24 september 2017
Uit naar Utreg altijd een sfeervolle uitwedstrijd ..weer een vol uitvak en een klinkende overwinning 1-7. 3x Locadia 2x Lozano en een weergaloze aktie afgerond met een goal door Steven Bergwijn. Op de tribune lol gehad met het “sukkeltje” op de tribune naast ons.

VVV-PSV

15 oktober 2017
Uit naar VVV, een wedstrijd die nog wel op ons lijstje staat maar deze keer zijn we helaas niet mee geweest. Ondanks de uitslag, 2-5 , was het niet zo makkelijk maar de punten zijn weer binnen. Mooi was om te zien dat op alle thuisvakken ook heel veel PSV supporters zaten. Minpuntje wat nog een lang staartje zou krijgen waren de oerwoud geluiden van de VVV-supporters…..beetje jammer

PSV-Heracles

22 oktober 2017
Een vroege thuis wedstrijd, 12.30 uur al aan de bak….op dezelfde dag  ook 010-020 dus… een taak ..winnen en achteroverleunen. Zelf winnen en er zou er een of liever twee punten verliezen. Voor ons werd toch wel een gemakkelijke wedstrijd 3- 0 waar Jeroen Zoet toch wel een sta in de weg was voor de Heraclieden. Maar nog steeds op weg #roadto24.

Vitesse – PSV

29 oktober 2017
Was eens onze allereerste uitwedstrijd , Vitesse uit,  hoe goed ze ook zijn PSV komt daar eigenlijk nooit echt in de problemen. Was lekker pittig duel met aardig wat gele kaarten en een eigen doelpunt van Locadia. Na rust maakte dezelfde Locadia zijn fout goed …door 2x te scoren en Lozano ook nog eenmaal werd het 2-4 en was er weer een lastige horde genomen.  Mooie bijkomstigheid was dat we op televisie te zien geweest waren, onze telefoons stonden rood gloeiend….iedereen had ons gezien..(klinkt wel stoer eigenlijk)