Zonnevijlle Logo

Een kijkje in onze wereld

ROAD TO 25 September 2021

BFTS17 AZAway

On the road to 25 op 11 september 2021, is het de eerste awayday voor Nevin, sinds zijn stadionverbod. 18 maanden is toch wel verdomde lang. Zijn geluk was Corona, dus hij heeft niet veel gemist. Rik was de bob, dus Nevin en ik konden een klein biertje drinken. Mooi weer , volle bak en een goede sfeer …. Az had een leuke sfeer aktie, het bleek, dat na de verbouwing het stadion deze wedstrijd opnieuw geopend werd. Helaas was de wedstrijd niet om aan te gluren, maar de punten waren wel voor ons. Toch wel lekker na zo een lange tijd weer eens met de jongens samen te zijn..#BFTS17 on tour!

Road to 25
Road to 25

Het verhaal is bekend. Een iets minder begaafde fan van AZ postte een filmpje op TikTok. Hierop kwamen erg veel haat reacties die niet door de beugel kunnen. Naar aanleiding hiervan werd besloten deze jongeman naar het vak te halen en een gesigneerd shirt van onze selectie te overhandigen. Door iedereen gewaardeerd, applaus ..lief leuk en aardig..!!
en weer over tot de orde van de dag..!! Voetbal..!


Verslag van de supporters vereniging vind je hier!

PSV – Real Sociedad.

Helaas door personele problemen werd mijn vrije dag een probleem. Dus helaas deze wedstrijd onderweg moeten kijken en luisteren. De Basken van Sociedad hebben het onze mannen moeilijk gemaakt. Helaas thuis een matige 2-2!

Verslag van de supporters vereniging vind je hier.!

PSV-010

Boefjes in de trein
Toen werd het al wazig..!!

PSV – 010, het jaarlijkse uitje met John en Roberto als extra supporters, zorgdragend voor een hoop gezelligheid. Dit jaar een daagje eerder vertrokken naar de lichtstad. Avond voorafgaand aan de wedstrijd hapje eten en een klein drankje doen.! Peter door gezondheidsredenen er nog niet bij..! Wel kregen we op de avond zelf aanvulling van Tijn en Emma . Dit soort avonden zijn altijd de moeite waard, zeker op het Eindhovense Stratumseind. Met een leuk ploegje de hort op geweest en ik zelf wijs geweest en niet in de shotjesbar geweest. Voor mij was het al zwaar genoeg..!! Na genoeg drank bij Rik en Daphne in huis beland met heel de meute en daar maar tukkie gedaan op de bank, vloer en spare beds..! 2 vroege vogels zijn midden in de nacht toch maar naar hun geboekte hotel gegaan…..!!

Matchday

De verwachtingen waren hoog gespannen , 010 deed het toch niet zo erg goed. Dikke overwinning werd verwacht..
Nevin en Rik moesten wel heel erg vroeg op .. “ontbijt”in de loods..een goede smoes om al vroeg aan het bier te gaan. Daphne en ik vertrokken met de bus naar de stad om nog een klein drankje te doen met John en Roberto…oftewel vol gas tikken we waren toch met de trein..! Na een hapje en een drankje in de benen en en route , nog steeds waren de verwachtingen hoog gespannen, dat zou snel veranderen. In het stadion een vette sfeer aktie van BFTS17, no pyro no party!
De wedstrijd zelf verliep dramatisch, we werden er met 0-4 afgestuurd, deze deed wel heel erg pijn eraf gestuurd worden is niet erg maar deze deed wel heel erg pijn…maar zoals nu blijkt…de gifbeker zou nog verder leeg moeten. Soms valt het niet mee om PSV supporter te zijn…

Pyro Aktie door BFTS17

Verslag van de supportersvereniging klik

Nog wat foto’s op Flickr klak

Go-Ahead Eagles – PSV

Een doordeweeks potje voetbal, wat voor mij lastig is in verband met mijn werk, dan ook lastig voor Nevin omdat hij nog steeds afhankelijk is van het openbaar vervoer…..en dat is niet best.
Deze wedstrijd ook weer dramatisch…in de 86 ste minuut nog een overwinning uit het veld gesleept 1-2 , maar ja 3 punten zijn binnen!

Wll – PSV awayday..!

Sfeer in het stadion

Willem 2 Tilburg, voor ons autocombi, lekker dichtbij. Mooi weer koud bier goede sfeer….altijd veel sfeer door de twee sfeervakken waar het uitvak tussen in zit, uitermate geschikt om elkaar een beetje uit te dagen!
Ik moet wel toegeven de boefjes uit Tilburg hebben aardig wat uit de kast getrokken om er een goede sfeer in te brengen. Wat wel opviel is dat er veel pyro werd afgestoken zonder gezichts bedekking, geen camera’s daar..geen streng beleid of waren het gewoon sukkeltjes..in iedergeval was er vuur en rook genoeg.

De wedstrijd, soms ben je wel eens veel beter en lukt het gewoon niet….en dat was deze dag het geval…ongelooflijk dat ze er niet ingingen, keepers die we tegen ons hebben stijgen boven zichzelf uit, onze spelers maken blunders die ze normaal niet maken, dus ja met 2-1 eraf…..2 schoten op doel twee goals….weer geen 3 punten! Omdat het een vroege wedstrijd was konden we nog lekker paar biertjes tikken bij de Alblas, dat maakte onze avond nog een beetje goed..

Klik hier voor het verslag van de supporters vereniging!

AfterParty bij De Alblas.!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.