De voorbereiding #roadto25

Na een onvergetelijk jaar, met als afsluiting het kampioenschap op 15 april 2018 tegen onze vriendjes uit Abcoude -Noord, op weg naar #roadto25,  zijn we lekker uit wezen rusten in Renesse. Dat het goed toeven bleek wel uit het feit dat onze grote vriend Daniel Schwaab er ook de nodige vertier zocht. Uiteraard moest er ff een Selfie gemaakt worden

Na deze periode van overvloedige rust en gastronomische hoogstandjes moest alles weer gaan beginnen.Hieronder wat foto’s van Renesse. Klik op de foto’s.


PSV – Feijenoord de Dennenappel

04-08-2018

#roadto25 kids bij de aftrap

Eerste wedstrijd van het seizoen. Op weg naar #roadto25 moest er eerst een andere horde worden genomen.
Ter voorbereiding en aanvang van het nieuwe seizoen wordt de strijd om de J.C. schaal in het stadion van de Landskampioen gehouden. Bekerwinnaar Feijenoord uit Rotterdam was de tegenstander.
Samen met mijn 3 kids en Jaimy en Peter was er een gezellig daagje gepland. Hilaria Park was ook in Eindhoven dus dat was een aardig opwarmer voor de wedstrijd.


PSV heeft een poging gedaan om deze  wedstrijd wat nieuw licht in te blazen. Feijenoord kreeg veel meer kaarten dan alleen het uitvak. In plaats daarvan werd de hele West-tribune uitgeleend aan onze grote vrienden uit Rotterdam. Daar staat tegenover dat wij onze eigen plaats op West uiteraard niet konden bezetten. Echter haadden we wel voorrang op de kaartverkoop en konden we wat extra kaarten kopen. We zaten vooraan rechts van de spelers ingang, daarnaast vlakbij het gebeuren van Fox Sport dus we hadden een ideaal plekje , samen met Peter , James en Indy. Daphne en Nevin zaten op Oost.

Op bovenstaande foto’s is te zien dat we een lekker plekje hadden, Mark van Bommel konden we horen en zien , Chucky liep zich warm voor onze neus. Ook kwam er nog een mooie dame voorbij die met Peter en mij op de foto wilde…uiteraard hebben wij daar geen probleem mee…bleek het Aletha Leidelmeijer van Fox Sport te zien, ze heeft in ieder geval wel smaak.
De wedstrijd was een draak van een wedstrijd die eindigde in een  gelijkspel. Vervolgens werden er penalties genomen die helaas gewonnen werd door Feijenoord.

Daphne en Jaap aan de shhotjes


Na de wedstrijd , hebben we nog lekker wat gegeten en gedronken in de stad. Van wie ze het heeft weet ik niet maar er was iemand die nog wel even verder wilde gaan. Je laat uiteraard je kind niet alleen gaan, dus moest die ouwe er ook aan geloven. Wat ik gedronken heb weet ik niet maar , zoveel smaak explosies heb ik nooit geproefd. Al met al een leuke afsluiting van, ondanks het verlies , een leuke dag.!!

Het verslag van de supportersvereniging vind je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.