Zigeunersaus Zonnevijlle

Zigeuner Saus

Lekker gekruide zigeuner saus, lekker bij de shaslick
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Gang Saus
Keuken BBQ
Porties 1

Equipment

  • 1 Saus Pan

Ingrediënten
  

  • 4 EL Olijfolie
  • 2 Witte Ui
  • 4 Tenen Knoflook
  • 1 Groene Paprika
  • 1 Rode Paprika
  • 1,5 Blikjes Tomaten Puree
  • 6 a 8 Augurken
  • 0.5 liter Groente Bouillon
  • 6 EL Tomaten Ketchup
  • 2 EL Suiker
  • 2 TL Azijn
  • 1 a 2 TL Sambal Badjak
  • Peper en Zout naar smaak

Instructies
 

  • Snij de uien de paprika en de augurken in kleine blokjes. Snij de knoflook heel fijn. Fruit in een pannetje de uien , en voeg de knoflook toe. Als de uien wat zacht geworden zijn voeg je de paprika's toe. Laat een paar minuten mee bakken en voeg de Tomaten puree toe.(ontzuren) Laat dat nog even meebakken. Voeg augurken, bouillon, tomatenketchup, suiker, azijn en sambal toe. Maak op smaak met peper en zout en laat lekker inkoken.!
Trefwoord Saus, vers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.