Augustus 2021: road to 25

Augustus 2021, 7 augustus 2021, de competitie wordt hervat. Na ruim anderhalf jaar zonder publiek, gaat seizoen 2021-2022 weer beginnen. En het zou ook niet de minste wedstrijd zijn. Abcoude-Noord tegen ons eigen PSV. Nevin nog steeds een SV, Daphne en Rik op vakantie, alleen was niet echt mijn ding. Toen er nog kaarten bleken te zijn Peter gebeld …en die had er wel zin in…kaartjes geboekt…en we konden gaan. Road to 25 was aanstaande…!

Psv had wel een roerig transferwindow, er zijn wat spelers weggegaan, niet de minste, maar ook wat spelers bij gekomen.
Donyell Malen, voor 30 miljoen naar Dortmund.
Denzel Dumfries voor 12,5 miljoen naar Internationale.
Pablo Rosario voor 6 miljoen naar OGC Nice.


Ook nog o.a Ihattaren, Viergever , Unnerstall en Sadilek zijn vertokken.
Kijk hier voor het volledige transfer overzicht voor dit seizoen.

Maar dan veel belangrijker, de nieuwe aanwinsten waar we het mee moeten gaan doen.

Joel Drommel, Andre Ramalho, Marco van Ginkel, Davy Propper, Carlos Vinicius en er kwamen wat spelers terug die uitgeleend of verhuurd waren..!

Abcoude Noord away….de eerste clash

Road to 25 Busje 020

7 augustus de eerst awayday was een feit, het zou een bus reis worden. Veel beter dan de verplichte treincombi..! Peter en ik moesten ruim op tijd zijn ivm de Corona maatregelen , maar alles werd overboord gegooid omdat het te laat werd..Ongecontroleerd en op de kaart van Harrie…soms zit het mee.
Omdat we laat waren en ze heel vriendelijk en rustig de kaartjes controleerden misten we de eerste 10 minuten van de wedstrijd.. En dus ook de snelle goal van Noni Madueke . Na al die klote trappen….voor 2 mannen op leeftijd niet echt een pretje, hadden we plek helemaal in de nok. Na die fysieke inspanningen hadden we wel de avond waar we op hoopten. 020 werd vernederd in eigen huis… Noni Madueke (2x) , Yorbe Vertessen en Mario Gotze zorgeden voor een 4-0 eindstand. Mooi waren weer de praatjes Blind vond zijn team veel beter, Ten Hag had zijn team nog niet fit??? Wie zijn taak is dat dan?. Al met al een lekker begin , het zegt nog niks maar de kop is eraf..!! Nu op naar de 25 ste !

Verslag Supportersvereniging

Door werk en omstandigeheden heb ik niet de mogelijk om iedere wedstrijd te bezoeken. Het deed pijn om uitgeschakeld te worden in de Champions League, maar dat was niet anders….!

Galatasaray en Midtjylland zijn netjes eenvoudig aan de kant gezet… 14 augustus de verdiende 2-0 bij Heracles. Op 18 augustus lastige uitwedstrijd bij Benfica, helaas kregen we daar te weinig denk ik en werd met 2 -1 verloren…..21 augustus werd mety 4-1 gewonnen van Cambuur Leeuwarden, gaf hoop voor de thuiswedstrijd tegen Benfica..!

Met Peter op stap.

Voordeel van voor een baas werken zijn snipperdagen..en die kan je opnemen. Rik en Daphne zijn op vakantie, en wij mogen van hun gastvrijheid gebruik maken! Benfica thuis , een gezellige voetbal dag met een teleurstellende uitslag.
Voorafgaand aan de wedstrijd gezellig indrinken op Stratums Eind. Het bier vloeide rijkelijk en de sfeer was goed. Na zo een lange tijd weer veel bekenden gezien…iedereen was er klaar voor.


Gezelligheid en sfeer voorafgaand aan de wedstrijd zegt natuurlijk niets over de prestatie op het veld. Zoals ook later zal blijken , is het scorend vermogen tot een dieptepunt gedaald. De wissels van Schmidt worden in twijfel getrokken…kortom het zit even niet goed.
Het dieptepunt van de week was wel dat Peter van een lichte ingreep voor zijn hart …toch een wat lastigere operatie kreeg die niet in de planning stond. Na een pittige operatie met omleidingen voor zijn hart, is hij inmiddeles weer aan het revalideren. Het zal helaas even duren voordat hij weer in ons mooie stadion zal zijn..!!!

Verslag supportersveniging

PSV – FC Groningen

28 augustus kwam onze grote vriend Danny Buijs, met zijn team op bezoek.
Aangezien Peter een klein probleempje met zijn rikketik heeft is John meegeweest. Weer een niveautje van lik me vestje maar toch met 5-2 gewonnen. En ja dat telt

Verslag Supporters Vereniging zie je hier

Aangezien Peter nog steeds niet fit is na de behandeling aan zijn rikketik is onze grote vriend John meegeweest.
de fotoos zeggen meer dan de wedstrijd…..!! Hopen dat september ons beter gezint is..!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.